Waze, cumpărat de Google. Uri Levine: Am insistat și ne-a lăsat să o facem! Vizează pe toată lumea
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Cofondatorul Waze a discutat despre achiziționarea Waze de către gigantul Google.

Tranzacția a avut loc în 2013, iar Uri Levine, cofondatorul celebrei aplicații Waze, a făcut într-un interviu pentru DC News dezvăluiri privind acordul.

„Google a cumpărat Waze în 2013 și am știut dinainte de achiziție că atunci când Google ne va cumpăra, va trebui să le împărtășim misiunea. Asta a fost important pentru noi, pentru că noi am vrut să ajutăm oamenii să evite blocajele în trafic, iar Waze încă face asta, ne spune pe unde să o luăm și cât ne ia să ajungem la destinație. Pentru noi a fost foarte important ca Waze să rămână Waze cu misiunea pe care am avut-o, iar Google ne-a lăsat să facem asta. Așa că mulțumim Google!”, a precizat Levine.

Waze este o aplicație gratuită destinată telefoanelor mobile tip smartphone, ce oferă navigație GPS pas-cu-pas, cu date de trafic în timp real, alerte rutiere (radare, poliție, accidente, ambuteiaje), drumuri închise și multe altele.

Waze este o companie ce a luat naștere în anul 2006 în Israel. În luna iunie 2013, Waze a fost achiziționată de compania Google.

Puteți urmări interviul aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel