Covid-19: Wayne Rooney și Kyle Walker, sancționați de poliție pentru încălcarea ordinului
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Fostul internațional englez Wayne Rooney a fost sancționat de poliție fiindcă a încălcat carantina împreună cu Kyle Walker.

Fostul internațional englez Wayne Rooney a fost sancționat de poliție fiindcă a încălcat carantina împreună cu Kyle Walker, conform The Sun. Fostul jucător al lui Manchester United, în vârstă de 34 de ani, a fost mustrat pentru că a încălcat legea cu fundașul lui Manchester City.

Perechea de fotbaliști care locuiesc vizavi se plimbau cu familiile lor, separat, atunci când s-au întâlnit pe stradă. O polițistă, care era în apropiere și răspundea la o altă situație, i-a avertizat verbal și apoi le-a ordonat să se întoarcă la casele lor, tot separat.

Întâlnire inopinată

„Copiii lor merg la aceeași școală și s-au zărit de la distanță, după care s-au apropiat inevitabil", a spus o sursă The Sun. „Familiile s-au oprit pentru a vorbi și dintr-o dată a venit poliția. Era totul complet nevinovat și deloc intenționat. Kyle s-a despărțit de soția sa, dar s-a dus să-și vadă copiii în timpul carantinei".

Regulile de carantină din Marea Britanie le permit oamenilor să iasă să facă sport o dată pe zi, dar nu să se întâlnească cu prietenii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel