Vulpița a născut un băiețel. Prima imagine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Foto Facebook, arhivă
Foto Facebook, arhivă
Veronica Stegaru, cunoscută în România ca 'Vulpița' după serialul de la Acces Direct, a născut. 

Veronica și Viorel Stegaru au devenit pentru a doua oară părinți. Vulpița a născut un băiețel perfect sănătos.

Vestea a fost dată astăzi (n.red. miercuri, 26 mai), de către Doina Stina, pe contul ei de Instagram.

Doina Stina a postat la story o imagine din timpul unei conversații cu Vulpița, pe care a scris „A născut un băiețel sănătos! Și mama, și fiul sunt bine!”.

După multe contraziceri pe tema numelui pe care băiețelul îl va purta, Vulpița și Viorel au cerut ajutorul fanilor. Deși inițial au decis ca micuțul să se numească Radu Constantin, pe ultima sută de metri, la cererea nașilor, au ales numele Daniel.

2. -imagine fara descriere- (doina_stina_vulpita_35920200.jpg)

Captură Instagram @doina_stina.

Viorel anunțase la Acces Direct că soția lui e însărcinată 

Viorel Stegaru, aflat la Blăgești alături de soția sa, Veronica, a anunțat în direct la „Acces Direct”, în luna octombrie a anului trecut, că familia lor se mărește. 

Viorel a intrat în direct prin legătură telefonică la „Acces Direct” și i-a spus Mirelei Vaida că Vulpița e însărcinată. 

„Noi muncim. De o lună de zile, viața e bună, dar acum mergem să facem un control să vedem cum e Veronica cu sarcina. Este însărcinată într-o lună și șapte săptămâni. Ea și-a dorit, este veselă, dar e și bine și rău.

Undeva pe la sfârșitul lui aprilie ar trebui să nască. Noi n-am crezut și am făcut 10 teste, dar a ieșit ce a trebuit. Dacă e băiețel o să-l cheme Radu, dacă e fetiță o să aibă două nume: Doinița și numele dumneavoastră. Și nașii tot acolo la emisiune sunt”, i-a spus Viorel Stegaru Mirelei Vaida, în luna octombrie.

Serialul "Vulpiţa" s-a terminat oficial în septembrie

Anterior, Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii "Acces Direct", a anunţat că serialul "Vulpiţa" s-a terminat şi că cei doi protagonişti, Viorel şi Veronica Stegaru, au decis să se întoarcă la Blăgeşti. 

„Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere. A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis ”Veronico, vii și tu, domnul Dumitru te iartă, copilul are nevoie de voi, de două zile plânge de dorul mamei și al tatălui. 

Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte.

Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!”, a spus Mirela Vaida în luna septembrie, conform a1.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel