Vremea se încălzește din nou. Elena Mateescu, ANM: Temperaturile vor depăși 25°C
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Elena Mateescu, directorul ANM, a spus cum va fi vremea în zilele următoare.

Vântul puternic a făcut prăpăd în mai multe zone din ţară, dar se pare că vom avea din nou parte de vreme frumoasă. Elena Mateescu, directorul ANM, a spus cum arata prognoza meteo pentru zilele următoare, când vom avea iarăși temperaturi de vară, maximele depășind 25°C. 

"O vreme ușor mai rece și astăzi și mâine în zonele centrale, nordice ale țării, acolo unde valorile de temperaturi chiar și la această oră nu depășesc 15°C, în timp ce doar local în partea de sud-vest și sud-est a țării, inclusiv în Capitală, 22°C.

Elena Mateescu, ANM: Vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit în toată țara

Mâine același ecart în special în aceste zone, în timp ce în sud-sud-est deja temperaturile vor fi în ușoară creștere și vorbim din nou de 24°C. Ne apropiem de pragul unei zile de vară, pentru ca începând de vineri temperaturile să crească în majoritatea regiunilor țării, deoarece vorbim de temperaturi care se vor situa în general între 10°C până la 25°C. Și acest ecart rămâne de interes până la sfârșitul acestei săptămâni, cu mici variații, depinde de zona în care ne aflăm.

Cert este că va vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit în toată țara, pentru că deja, mai ales de vineri, temperaturile vor depăși 25°C. Vor mai fi și precipitații locale mâine, în special în partea de nord-vest, nord și centru a țării, însă, pe ansamblu, vremea din punct de vedere meteorologic va avea un aspect frumos", a spus Elena Mateescu, director al ANM, la Antena 3 CNN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel