Vremea la începutul lunii martie. Elena Mateescu (ANM), prognoza meteo actualizată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Preda
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Elena Mateescu, directorul ANM a prezentat prognoza vremii pentru perioada următoare. Ploi de la mijlocul săptămânii următoare în Muntenia, Oltenia și Transilvania.

Elena Mateescu a declarat în cadrul unei Antena 3: ”Contăm pe o vreme mai caldă decât în mod obișnuit pentru un început de lună martie, pentru că mâine valorile de temperatură se vor încadra între 9 - 19 grade Celsius, de asemenea sâmbătă un interval apropiat, 8-18 grade Celsius, duminică la fel, 8-18 grade celsius și chiar și săptămâna viitoare, cel puțin în prima jumătate vorbim de valori ridicate.

De la mijlocul săptămânii avem o ușoară scădere a temperaturilor, mai ales în Moldova, dar acestea se apropie de normalul datei din calendar, pentru că maximele vor fi cuprinse între 7-10 grade Celsius. 

În capitală vom avea o vreme caldă, cu maxime între 14-15 grade Celsius însă trebuie menționate precipitațiile care vor fi prezente și în Banat, Muntenia, Oltenia, Transilvania și Crișana însă cu cantități moderate 10-15l/mp. In zona Carpaților Meridionali avem precipitații mixte însoțite de rafale de vânt.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel