Vremea în următoarele 4 săptămâni. ANM anunţă când vine frigul
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
ANM a emis o nouă prognoză pentru următoarele 4 săptămâni. Iată cum va fi vremea. 

Săptămâna 08.11.2021 – 15.11.2021

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile centrale, dar și deficitar în cele sud-vestice, vestice și nord-vestice, iar în rest va fi
apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 15.11.2021 – 22.11.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, local, în regiunile sudice și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 22.11.2021 – 29.11.2021

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui ușor excedent, local în nord-vest.

Săptămâna 29.11.2021 – 06.12.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

ANM, avertisment. Temperaturile ar putea să scadă repede 

Mihai Huștiu (ANM) a oferit noi informații despre starea vremii în următoarea perioadă. Iată la ce ar trebui să ne așteptăm, zilele acestea.

"Astăzi, 20-21 de grade, aici în partea sudică, sud-estică. Mâine, temperaturi maxime de numai 10 - 11 grade, în partea sudică, ceea ce înseamnă o diferenţă, dacă e să ne raportăm la maximele de astăzi, de zece grade de la o zi la alta. Minimele devin tot mai coborâte. Dacă la noapte, pentru Capitală, estimăm o temperatură maximă de 7-8 grade, pentru noaptea de marţi spre miercuri vom avea o temperatura de 1-3 grade, iar miercuri spre joi va fi chiar uşor negativă temperatura în Bucureşti, cuprinsă între -2 și 0 grade.

De altfel, aceeaşi evoluție o aşteptăm la nivelul întregii ţări, temperaturi din ce în ce mai coborâte, o vreme care devine rece pentru această perioadă, mai ales în timpul nopţilor şi dimineţilor, când temperaturile devin uşor negative în toate regiunile, iar în estul Transilvaniei am putea avea în jur de minus 10 grade. Foarte frig! Ploile le aşteptăm în această seară, la noapte şi mâine, pe parcursul zilei, cam în sud-vestul, centrul, estul ţării, mai ales în partea sudică, sud-estică, urmând ca, de miercuri încolo, vremea să devină predominant frumoasă, dar pe la câmpie, pe văi să apară ceaţă, nebulozitate joasă, însă va fi destul de frig, mai ales miercuri spre joi şi joi spre vineri, urmând ca spre weekend vremea să se încălzească uşor. Pentru vineri, sâmbătă, duminică, în zonele deluroase, ne aşteptăm ca temperatura să treacă de 15 grade", a declarat acesta. VEZI CONTINUAREA AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel