Vremea în Bucureşti, 13 iunie 2021. Ploi şi temperaturi scăzute
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
ANM a emis prognoza specială pentru Bucureşti, pentru data de 13 iunie, dar şi pentru zilele următoare. 

13.06.2021 ORA 10:00 - 13.06.2021 ORA 23:00

Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin înnorări și perioade în care se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice și posibil grindină. Ploile vor avea caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă în medie de 15...25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, mai ales asociate averselor, când vor fi posibile și vijelii. În orele amiezii, temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, dar va scădea rapid în timpul ploii, spre 16...18 grade.

14.06.2021 ORA 10:00 - 16.06.2021 ORA 10:00

Vremea se va menţine în general instabilă şi răcoroasă. Vor fi perioade, în special după-amiaza şi seara, cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiţii de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă pot fi însemnate. Temperatura maximă va avea valori de 21...23 de grade în data de 14 iunie şi în jurul a 24 de grade pe 15 iunie, iar minima termică va fi de 10...12 grade marţi dimineaţă şi 14...15 grade miercuri dimineaţa.

București, după ploaia torențială de vineri: străzi, curți, inundate, copaci rupți

Mai multe străzi, curți și subsoluri au fost inundate în urma ploii torențiale de vineri din București. S-a circulat cu greutate în numeroase zone. De asemenea, patru copaci au căzut pe carosabil.

Bucureștiul a intrat, vineri, sub cod portocaliu de vremea rea. Astfel, Capitala se confruntă cu o nouă problemă, după gunoaiele de la Sectorul 1, căpușe și șobolani. Traficul a fost blocat, aproape toate arterele fiind inundate. 

ISU București-Ilfov a transmis, în jurul orei 19:10 că, până în acest moment, ca urmare a codului meteo portocaliu, în Capitală au fost înregistrate nouă cazuri: 5 acumulari de apă în subsolul cladirilor, curților sau carosabil, 4 copaci cazuți pe carosabil. Din fericire, nu au fost înregistrate victime 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel