Data publicării:

Vremea face ravagii în Timiș. Vântul puternic a luat acoperișul unei benzinării, iar traficul pe DN6 a fost blocat / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
În urma unei vijelii puternice care a avut loc în județul Timiș, o benzinărie a rămas fără acoperiș după ce acesta a fost luat de vânt. Întâmplarea a avut loc în comuna Biled, unde a fost necesară intervenția pompierilor.

„Astăzi, 5 august, începând cu ora 13:00, pentru judeţul Timiş a fost emisă o avertizare meteorologică cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată. În intervalul orar 17:00-18:00, pompierii din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Timişoara şi Secţiei Sânnicolau Mare au fost solicitaţi să intervină pentru degajarea a 8 copaci căzuţi pe carosabil şi unul de pe un autoturism parcat, în Timişoara”, potrivit ISU Timiş.

În comuna Biled, o benzinărie a rămas fără acoperiș după ce acesta  a fost luat de vânt. Deoarece drumul a fost blocat, a fost necesară intervenția pompierilor.

„S-a intervenit pentru înlăturarea unui acoperiş căzut pe DN6 (drum blocat), în comuna Biled, intervenţie la care au participat şi pompierii voluntari ai comunei, dar şi pentru degajarea unor elemente de acoperiş în satul Iohanisfeld”, a mai transmis sursa citată.

Imaginile surprinse au fost postate pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel