Vremea face ravagii în Capitală. 104 de copaci căzuți și sute de intervenții ale ISU - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
ISU anunță că zeci de copaci au căzut pe mașini şi carosabil, din cauza vemii. Pompierii au avut 179 de intervenții doar în București.

UPDATE: ISU București-Ilfov a transmis informații actualizate cu privire la intervențiile din ultimele ore, pompierii intervenind în cazul a 104 copaci care au căzut pe carosabil, numărul total al situațiilor gestionate de salvatori ridicându-se la 179, citează Mediafax.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă București -Ilfov (ISUBIF) au gestionat 179 de intervenții generate de fenomenele meteo.

Astfel, în Capitală au avut loc 160 intervenții: 104 copaci căzuți pe autoturisme şi carosabil, 29 elemente construcție, patru panouri publicitare, șapte stâlpi căzuți pe carosabil, două semafoare căzute și 14 alte elemente desprinse.

Primăriei Capitalei a fost convocat comandamentul de iarnă

La nivelul județului Ilfov, au fost dispuse 19 intervenții, respectiv: opt copaci căzuți pe carosabil, un element de construcție, patru stâlpi căzuți și șase alte elemente desprinse.

La sediul Primăriei Capitalei a fost convocat, joi, de la ora 11:00, Comandamentul de iarnă.

Știrea inițială

Pompierii au intervenit în 106 cazuri în București și Ilfov, din cauza vremii nefavorabile, în 40 dintre acestea fiind vorba despre copaci căzuți pe mașini și carosabil, iar în alte 29 serviciile de intervenție au avut de-a face cu elemente de construcție care s-au desprins.

Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISUBIF) au gestionat, de miercuri până joi dimineața, la ora 5.00, 106 intervenții generate de fenomenele meteo, 93 dintre acestea fiind în Bucureşti.

40 de copaci căzuți pe mașini și carosabil

La nivelul Capitalei, salvatorii au intervenit pentru 40 copaci căzuți pe autoturisme şi carosabil, 29 elemente construcție, patru panouri publicitare, cinci stâlpi căzuți pe carosabil, două semafoare căzute și alte 13 elemente desprinse.

În ceea ce privește județul Ilfov, serviciile de intervenție au acționat în 13 cazuri. Este vorba despre șase copaci căzuți pe carosabil, un element de construcție, trei stălpi căzuți și alte trei elemente desprinse, citează Mediafax. 

Cod Portocaliu de vânt și ninsoare

Meteorologii au emis, începând de miercuri până joi dimineața, un cod portocaliu de vânt și ninsoare, valabil pentru Capitală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel