Vremea 16 februarie. "Când am o zi grea, norii se adună. În Oltenia vremea nu-i prea bună"
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 16 feb 2022, 09:03
WhatsApp
Vremea 16 februarie. "Când am o zi grea, norii se adună. În Oltenia vremea nu-i prea bună" / Foto: Pixabay, de Larisa Koshkina
Vremea 16 februarie. "Când am o zi grea, norii se adună. În Oltenia vremea nu-i prea bună" / Foto: Pixabay, de Larisa Koshkina
Află în articol cum va fi vremea astăzi, 16 februarie.

Emanuel Cîrstea, prezentatorul meteo de la Realitatea Plus a spus cum va fi vremea astăzi, 16 februarie. Acesta a început prognoza meteo cu o melodie.

"Fiți atenți, vă scot din ceață puțin, dar cu o piesă și vă bag în altă ceață că zice așa: Când am o zi grea, norii se adună. În Oltenia, vremea nu-i prea bună că e înnorat. De dimineață plouă în Banat. Ploooouăăăă!", a cântat Emanuel Cîrstea la "Săptămâna de vreme".

Vremea se încălzește în cea mai mare parte a țării

Ulterior, acesta a trecut la o prognoză meteo mai serioasă și mai detaliată.

"Astăzi vremea continuă să se încălzească și vom avea temperaturi cu mult peste cele normale în a doua jumătate a lunii februarie, în cea mai mare parte a țării. Maximele se vor încadra între 6 și 16 grade, cu cele mai mari valori în Muntenia. cerul va fi variabil cu înnorări persistente în vest, nord-vest și centru, unde local și temporar va ploua. Izolat, dimineața vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, iar în primele ore ale dimineții vor fi condiții de ceață, posibil asociate cu burniță.

Vremea în Capitală

În Capitală valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale pentru luna februarie. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei, iar vântul va sufla slab. Dimineața vor fi și condiții de ceață.

Vremea la munte

La munte cerul va fi variabil cu înnorări persistente în masivele vestice și nordice. Local și temporar în prima parte a zilei se vor semnala precipitații mixte, iar la altitudini mari va ninge. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări mai ales în zona înaltă a Carpaților Orientali și în Munții Apuseni, cu viteze de peste 80 de km/h, spulberând zăpada și determinând scăderea semnificativă a vizibilității. Temperaturile vor fi comparabile cu cele de ieri, mult mai ridicate pentru această perioadă.", a mai spus prezentatorul meteo Emanuel Cîrstea de la Realitatea Plus.

VEZI ȘI: ANM, prognoza meteo pe patru săptămâni. Temperaturi mai mari decât cele normale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?