VREME octombrie. Elena Mateescu, informații actualizate și o veste bună
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
ANM, prognoza meteo
ANM, prognoza meteo
Elena Mateescu, director ANM, a spus cum va fi vremea la începutul lunii octombrie.

ANM, PROGNOZA METEO. Potrivit unei informării ANM, se vor înregistra ploi în general moderate cantitativ, fenomene de instabilitate atmosferică, intensificări temporare ale vântului și răcire accentuată a vremii în intervalul 3 octombrie, ora 04:00 - 5 octombrie, ora 09:00. Astfel, în intervalul menționat, aria ploilor va fi în extindere dinspre vest și va cuprinde treptat toată țara. În intervale scurte de timp sau prin cumulare, cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp, izolat 40 l/mp.

ANM, PROGNOZA METEO. „Răcirea se va simți semnificativ, pentru că va și ploua destul de mult, chiar din această noapte. Ne așteptăm și în zona Capitalei să avem precipitații. Până sâmbătă de dimineață, e în vigoare o informare meteorologică. Răcirea va fi prezentă în toată țara până marți, 8 octombrie. Vorbim de temperaturi mai coborâte decât perioada din calendar", a spus Elena Mateescu, joi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea.

ANM, PROGNOZA METEO. „Luna octombrie va mai aduce zile frumoase”, a spus Elena Mateescu. De altfel, joi, când e programat votul pentru moțiunea de cenzură, va fi soare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel