Data publicării:

Vreme frumoasă pentru următoarele zile. Vezi prognoza

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Pentru duminică, vremea se anunță  frumoasă, unde  regimul termic va fi puţin peste cel obişnuit, cu valori la amiază între 4 şi 12 grade. În Capitală, o zi frumoasă, soarele va străluci cât e ziua de lungă aşa că la amiază se adună în jur de 11 grade în termometre, cu 3-4 grade peste media climatologică datei calendaristice.

Săptămâna debutează cu vreme frumoasă şi destul de caldă pentru început de primăvară. Dimineaţa este posibil ca din loc în loc să fie ceaţă prin zonele de câmpie şi în depresiuni, dar soarele o va risipi repede. În timpul zilei cerul va rămâne senin în toate regiunile, cu excepţia nordului Moldovei unde apar câţiva nori răzleţi.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4-5 grade în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei şi 12 grade în vestul Olteniei.În capitală va fi o zi foarte plăcută, cu soare toată ziua şi în jur de 10 grade la amiază.Marţi vreme frumoasă cu soare, nici urmă de nor. Regimul termic nu se schimbă semnificativ, astfel că maximele zilei se vor încadra între 5 grade la Miercurea Ciuc şi 12 grade la Drobeta Turnu Severin şi la Timişoara.În Bucureşti va fi o zi foarte frumoasă, cu mult soare, vânt slab, din când în când moderat şi tot 10 grade în termometre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel