Vrei să fii milionar? Teo: Cel mai greu lucru pe care l-am făcut
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Vrei să fii milionar?
Vrei să fii milionar?
Cel mai iubit show de cultură generală, „Vrei sa fii milionar?", revine de luni, 5 noiembrie, la Kanal D.

Teo Trandafir le dă întâlnire telespectatorilor luni, de la ora 23:00, cu noul sezon al emisiunii „Vrei să fii milionar?", unul dintre cele mai iubite și longevive show-uri concurs din istoria televiziunii, care a oferit lumii milionari în doar câteva zeci de minute.

„Vrei să fii milionar?" va aduce în atenția telespectatorilor un plus de energie, umor și bună dispoziție, Teo Trandafir punându-și amprenta inconfundabilă asupra emisiunii și invitaților.

„Este cel mai greu lucru pe care l-am făcut în viață, cel mai frumos lucru pe care l-am realizat, mi-am pus tot sufletul în acest format pe care îl iubesc. (...) Este un proiect în care cred foarte mult și din care telespectatorii și participanții la concurs au de învățat cu adevărat", a spus Teo Trandafir.

La Kanal D, show-ul a fost difuzat în anul 2011, înregistrând audiențe uriașe cu fiecare ediție și bucurându-se de aprecierea publicului de specialitate, emisiunea obținând o serie de distincții.

În sezoanele trecute ale emisiunii, câștigurile concurenților au însumat o cifra uriașă, de aproximativ două milioane de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel