''Vrei să fii milionar" a debutat cu succes la Kanal D
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
iantu
iantu

Cel mai de succes format de televiziune pe plan mondial Vrei să fii milionar" a poziţionat Kanal D pe primul loc în top televiziuni în minutul de aur şi pe locul doi pe toată durată emisiunii. Kanal D a lansat, miercuri, Vrei să fii milionar?", la fix 10 ani de la lansarea pe piaţă în Anglia a game show-ul.

Formatul şi-a demonstrat puterea şi atracţia pentru public încă de la prima ediţie când a reuşit să depăşească toate televiziunile concurente în minutul de aur când a atins 4.3% Rtg şi 18.0% Shr, fiind urmărit de 221.000 de telespectatori (Sursă: GFK, Target 18-49 urban).

Pe tot parcursul emisiunii, ce a debutat la Kanal D la oră 20:00, Vrei să fii milionar" a înregistrat o audienţa medie 110.000 de telespectatori pe targetul commercial, ceea ce înseamnă un rating de 2,1% şi o cotă de piaţă de 9,4%.

Formatul Vrei să fii milionar" a fost produs în România avându-l că prezentator pe parintele" autohton al show-lui: Virgil Iantu la cererea publicului care şi-a confirmat ataşamentul faţă de emisiune încă de la prima ediţie.

Kanal D oferă astfel alternativă perfectă telespectatorilor care îşi doresc un spectacol de divertisment în care inteligenţă, cultură generală şi suspansul se îmbină fericit cu premii uriaşe în bani.

Show-ul prezentat de Virgil Iantu a fost difuzat în intervalul 20.00 - 21.00, poziţionând staţia Kanal D pe locul 2 în acest interval orar, pe targetul 18-49 urban, după Pro Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel