Vrei să faci ocolul Pământului în 80 de zile? E posibil! Cât costă o astfel de călătorie cu trenul
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
Ocolul Pământului în 80 de zile poate fi făcut... cu trenul. Iată care este preţul cerut de o agenţie de turism pentru călătoria extravagantă!

O agenție de turism din America vine cu o ofertă excepțională: călătoria în jurul Pământului în 80 de zile cu trenul, itinerar în care sunt incluse și diverse destinații din România. Călătoria va începe în vara acestui an, iar turiștii vor vizita mai multe țări la bordul unor trenuri de lux.

Prețul ofertei începe de la 103.000 de dolari de persoană.

Railbookers, agenția de turism, informează că această călătorie feroviară va implica și etape de călătorie cu avionul. Cu toate acestea, în prețul stabilit nu sunt cuprinse anumite mese și biletele de avion.

Călătoria în jurul Pământului cu trenul va începe la data de 28 august 2024. Punctul de plecare pentru această experiență feroviară va fi Vancouver, Canada, scrie travelandleisure.com.

În Europa turiștii vor vizita Scoția timp de șapte zile, urmând să treacă prin orașe precum Londra, Paris, Veneția, Bulgaria, România și Turcia. Ultima etapă a călătoriei îi va purta pe cei înscrciși în program până în Singapore cu trenul Eastern & Oriental Express.

În România călătorii vor sosi pe data de 23 septembrie, traversând granița din Bulgaria dinspre Veliko Tîrnovo. Intrarea în țara noastră se va face prin punctul de frontieră Ruse-Giurgiu, pe Podul Prietenia, astfel că toți cei din tren vor avea ocazia să cunoască istoria unui pod despre care s-au scris atât de multe.

Prima oprire din România va fi la Sinaia, iar a doua la Brașov, scrie clubferoviar.ro. Alte opriri programate în România sunt la Sighișoara și Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel