Vrancea: Noul prefect al judeţului, Titu Costandache, a depus jurământul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Noul prefect al judeţului Vrancea, Ticu Costandache, a depus jurământul de învestire în funcţie, joi, în prezenţa secretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Adrian Petcu, şi al reprezentanţilor instituţiilor deconcentrate din judeţ. 

'Sunt onorat de încrederea acordată şi îmi asum această responsabilitate. Voi munci, şi nu voi munci singur, ci împreună cu dumneavoastră (...). Sper să fim echipă, pentru că nu cunosc ca cineva să fi realizat ceva de unul singur. Vreau să vă asigur de permanenta mea colaborare şi disponibilitate şi împreună să ne facem datoria aşa cum se cuvine', a declarat noul prefect, cu ocazia ceremoniei de învestire. Ticu Constandache a fost numit săptămâna trecută în funcţia de prefect al judeţului Vrancea, în urma unei hotărâri a Guvernului României, înlocuindu-l pe Sorin Ionel Florin Hornea.

Ticu Costandache a absolvit Facultatea de Silvicultură şi Exploatări Forestiere Braşov şi Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative Braşov. Şi-a început activitatea în 1884, ca inginer la Ocolul Silvic Dumitreşti, iar din 1886 a fost angajat al Consiliului Judeţean Vrancea, unde a ocupat de-a lungul timpului mai multe funcţii, printre care cea de şef al Serviciului de coordonare a activităţii consiliilor locale, şef al Serviciului monitorizare proiecte şi director al Direcţiei Administraţie Publică şi Juridică. În 2012 a fost, pentru un an, director la Direcţia Agricolă Vrancea, funcţie în care a revenit în 2014, până la numirea în funcţia de prefect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel