Vrăjitoare din Buzău, vizitată de mascați. Nu a ghicit ce o așteaptă
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
O femeie de 27 de ani, care pretindea în mediul online că este vrăjitoare, a fost vizitată de polițiști și mascați. 

O ghicitoare din Buzău a fost vizitată de mascați și polițiști, deoarece este suspectă de înșelăciune. Polițiștii din Buzău și Prahova de la Investigații Criminale sprijiniți de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale au pus în executare mai multe mandate de percheziție domiciliară în Prahova și Iași, într-un caz de înșelăciune. 

Femeia de 27 de ani, iubita unui temut interlop din Iași, a păgubit un buzoian care nu s-a temut să se adreseze oamenilor legii. Judecătoria din Buzău a dispus emiterea mandatelor de percheziție. 

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2019-2021, ar fi înșelat peste 20 de persoane cu vârste cuprinse între 25 și 50 de ani, din România, dar și din afara țării, sub pretextul unor ritualuri oculte (“ghicit”), practici care ar fi putut duce la rezolvarea problemelor personale ale păgubiților. Prejudiciul estimat la această dată este de 50.000 de lei”, a declarat ag. Cosmin Stanciu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău, citat de Știri de Buzău. 

Ghicitoarea opera online, având două conturi pe rețeaua de socializare Facebook. Acolo era contactată de persoane care îi solicitau serviciile și de care ea profita, spunându-le că le va rezolva problemele de orice natură. În schimb, cerea sume enorme de bani. A păcălit astfel aproximativ 20 de oameni din România și din afară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel