Deputatul liberal care a votat pentru Ponta
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Un deputat PNL a votat pentru învestirea Guvernului Ponta III, chiar dacă decizia liberalilor a fost să voteze împotriva.

Călin Potor a spus că se gândește că ar putea fi exclus din partid.

„Probabil voi fi propus spre excludere, dacă asta e dorința lor asta e. Un motiv ar fi că eu am fost educat altfel, eu văd lucrurile mai calm. Au program de guvernare cu care am fost de acord în cadrul USL.

Același program de guvernare dacă noi eram acolo, era perfect. Nu m-au votat oamenii pe mine ca liberal. Eu am avut 52 de procente într-o zonă care, tradițional, e a PDL-ului, asta înseamnă că mulți dintre oamenii care votau cu PDL au votat cu mine. Cred că, e o rugăminte a celor de la mine din colegiu, terminați cu circul! Nu îi interesează cum îi cheamă pe miniștri, îi interesează să meargă țara bine. Este o opinie, a mea. Nu văd nici o nenorocire. Eu am anunțat în grup, șeful grupului liberal a știut ce o să votez. Nu am votat la vedere, nu-mi place să fac circ din asta”, a declarat pentru pesurse.ro Călin Potor.

Deputatul ia în calcul și posibilitatea să treacă la PSD în cazul în care va fi exclus din partidul din care face parte în prezent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel