Voropchievici: Zodii care renasc în 2024. Teancuri de bani pentru unii nativi
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Numerologul Mihai Voropchievici. 
Numerologul Mihai Voropchievici. 
Aceste zodii vor avea cel mai bun an din viața lor. Vor avea și bani, și iubire pură, și călătorii de vis. Așa că 2024 vine cu schimbări semnificative pentru patru zodii.

Numerologul Mihai Voropchievici a zis că este vorba despre Berbec, Taur, Gemeni, Balanță.

Berbec. Oportunități financiare semnificative. În domeniul iubirii, va trăi momente intense și pasionale

„Va avea succes în proiecte noi și va atrage oportunități financiare semnificative. Berbecul știe cum să experimenteze o renaștere. Atunci când ai energie, dar și încredere în tine în 2024, cu o abordare curajoasă și determinare, vei obține succes în tot ce înseamnă proiecte noi. Berbecii vor avea oportunități financiare semnificative. În domeniul iubirii, vor trăi momente intense și pasionale. Călătoriile planificate vor fi pline de aventură și descoperiri fascinante. Cei care nu au obligații sunt cei mai favorizați, dar favorizați sunt și cei care sunt într-un parteneriat”, a zis numerologul Mihai Voropchievici.

Taur. Vin banii pentru nativii acestei zodii!

„Taurii vor avea parte de prosperitate și stabilitate financiară, ce-și doresc ei mai mult. Un Taur care n-are bani, pe termen lung, este un Taur mort. Dar anul 2024 aduce Taurului bani, bani și bani. Taurul este un favorit în ceea ce înseamnă prosperitate financiară și consolidare a stabilității materiale. Face investiții bine gândite. Și munca lor asiduă va da roade. Șansa este de partea lor în 2024. În iubire, vor întâlni un partener cu care are aceleași valori. Pentru unii Tauri, călătoriile romantice vor fi benefice în sensul că își vor întări relația (dacă au deja un partener). Dacă pleacă singuri, nu va afla nimeni ce vor trăi acolo. Nu prea spun nimănui ce aventuri trăiesc, sunt cam secretoși”, a zis numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel.

Gemeni. Comunicare de zile mari în 2024

„Vor avea o comunicare inspirată în 2024. Datorită comunicării, vor avea relații armonioase. Vor experimenta o îmbunătățire semnificativă în abilitățile lor de comunicare. Poate mai învață tehnici noi de manipulare. Schimbarea pozitivă îi va ajuta pe Gemeni să construiască relații mai armonioase ca până acum, mult mai profunde în toate aspectele vieții. În domeniul financiar, ideile lor inovatoare vor atrage succesul. Călătoriile le vor oferi tot felul de oportunități de învățare, conexiuni interculturale, dar și posibilități de a face ceva bani”, a zis numerologul Mihai Voropchievici.

Balanță. Nativii acestei zodii vor străluci atât în dragoste, cât și în realizări personale

„Are parte de iubire și realizări personale. Va fi un an în care Balanțele vor străluci atât în dragoste, cât și în realizări personale. Vor atrage parteneri care vor completa perfect echilibrul lor emoțional, iar progresele în carieră le vor aduce satisfacții personale și profesionale. Călătoriile vor contribui la dezvoltarea personală. Vor descoperi mai multe aspecte noi de viață. 2024 se anunță un an rodnic, de renaștere pentru Berbec, Taur, Gemeni și Balanță”, a mai spus numerologul Mihai Voropchievici.

VEZI ȘI: Horoscop 12 - 18 februarie 2024. Voropchievici: Săptămână nemaipomenită pentru o zodie - https://www.dcnews.ro/horoscop-12-18-februarie-2024-voropchievici-saptamana-nemaipomenita-pentru-o-zodie_948444.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel