Voropchievici: Nu acceptați să stea cineva în spatele vostru când vă uitați în oglindă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
„Nu acceptați să stea cineva în spatele vostru când vă uitați în oglindă”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

„Excesul de bunătate ne face să pierdem din noroc. Lucrurile personale pe care le dăm cu jumătate de suflet, cu inimă îndoită, ne fac să pierdem norocul. Dacă dăm cu tot sufletul, nu se va întâmpla asta. Dacă dăm un lucru personal de care ne pare rău, nu mai putem remedia. Dacă îl primim înapoi, o să îl primim cu energie negativă care ne distruge. Dacă vine cineva și ne dăruiește ceva cu inimă rea și simțim asta, ori scăpăm de el ori îl dăm înapoi. Sunt mulți care ne oferă lucruri tendențioase”, a spus Mihai Voropchievici, sâmbătă seară, la Antena 3.

„Nu primiți și nu acceptați lucruri care sunt date cu suflet rău. Oglinzile oferite cadou sunt captatoare de energii, ele oglindesc și viața asta și lumea de dincolo. Au două fețe. Vin exact când nu te aștepți. Nu acceptați să stea cineva în spatele vostru când vă uitați în oglindă. Ne vor transfera tot ce au mai rău în ei. Avem mare șanse să rămânem toată ziua încărcați negativ. La fel, nu vă ștergeți cu același prosop. Se transferă energiile de la o persoană la alta, se duce norocul”, a mai spus Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici a prezentat și horoscopul runelor

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, previziunile runelor pentru săptămâna 25 - 31 octombrie 2021, după cum urmează:

HOROSCOP RUNE BERBEC - Este în culmea fericirii, este săptămâna dragostei! Bucurie imensă pe Berbeci!

HOROSCOP RUNE TAUR - Are o săptămână în care trebuie să-și mobilizeze toate forțele să susțină o mică bătălie. Runa vine cu amendamente: lăsați disputele și încercați să fiți calmi, pentru că totul se aranjează.

HOROSCOP RUNE GEMENI - Fertilitate și belșug!

HOROSCOP RUNE RAC - Are o săptămână în care rezolvă problemele. Discuții sincere, deschise cu ceilalți membri ai familiei. Sunt familiști convinși.

HOROSCOP RUNE LEU - Rămâneți în așteptarea unei schimbări importante, acasă, în curând! Lucruri bune trebuie să vină în casa Leului.

HOROSCOP RUNE FECIOARĂ -  Protecție divină! Protecție totală! Nicio energie negativă nu o atinge în săptămâna care vine.

HOROSCOP RUNE BALANȚĂ - Săptămâna viitoare, câștigă pe toate planurile! Se îndeplinesc toate dorințele.

HOROSCOP RUNE SCORPION -  Scorpionul are o săptămână în care trebuie să fie forţos, rezistent, trebuie să aibă puterea să depăşească alte provocări ale soartei care vin zilele viitoare. Trebuie să fiţi puternici, o probă de încercare săptămâna viitoare. Fiți puternici, sunt trecătoare.

HOROSCOP RUNE SĂGETĂTOR - Săgetătorii sunt pe o pojghiţă de gheaţă săptămâna viitoare, o pojghiţă foarte subţire, deci trebuie să fiţi foarte prudenţi. Atenţie la cum vă exprimaţi.

HOROSCOP RUNE CAPRICORN - Capricornii trebuie să aibă răbdare, să nu forţeze mâna norocului. Toate surprizele sunt făcute numai pentru cei care ştiu să aştepte. 

HOROSCOP RUNE VĂRSĂTOR - Vărsătorul are nevoie să-şi consolideze poziţia, pentru că undeva vine cu dragoste, căsnicie, căsătorie, pe final de an, iar acum el trebuie să demonstreze cine e.

HOROSCOP RUNE PEȘTI - Va primi un mesaj, să fie pregătit pentru el. Vrea dragoste... Poate vine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel