Voropchievici: Horoscopul păcatelor Rac, Leu, Fecioară
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici
Toți facem păcate, acest lucru este clar, dar care sunt păcatele în funcție de zodie? Aflăm de la Mihai Voropchievici.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezent, la Adevăruri ascunse, emisiunea Cătălinei Porumbel, horoscopul păcatelor.

Horoscopul păcatelor - Rac

Racii au o meteahnă: slăbiciunea. Cedează. Pentru Raci, mândria este o meteahnă urâtă și foarte dăunătoare. Au o mânie care vine dintr-o dependență față de persoane sau situații. Racii nu prea își exteriorizează mânia. În foarte puține cazuri, li se vede mânia. Nu mai fierbeți în voi! Dialogul rezolvă multe lucruri. Și nu-i mai sufocați pe cei din familie și ocupați-vă și de voi! Iubiți-vă și pe voi!

Horoscopul păcatelor - Leu

Leul este arogant. Mândria este la loc de cinste. Leul mai are și o altă meteahnă: se consideră extraordinar de atrăgător. Foarte mulți Lei devin narcisiști, mai mult bărbații decât femeile. Uneori se văd ca pe niște obiecte care trebuie venerate. 

Horoscopul păcatelor - Fecioară

Fecioara este invidioasă. Când o Fecioară este pusă în lumina reflectoarelor, încearcă să se compare cu alții. Din această cauză, relațiile nativilor din Fecioară nu sunt de lungă durată. În afară de invidie, mai are un păcat: critica. Critica, de multe ori, duce la lucruri destructive. Invidia și critica creează un monstru. La Fecioară... nu este om fără defect. Doar ea este singura care n-are. Crede ea. Toți oamenii sunt la fel, nu trebuie să-i catalogăm, a zis numerologul la Antena 3.

VEZI ȘI: Mihai Voropchievici: Horoscopul păcatelor pentru Berbec, Taur și Gemeni - https://www.dcnews.ro/mihai-voropchievici-horoscopul-pacatelor-pentru-berbec-taur-si-gemeni_904467.html

CITEȘTE ȘI: Mercur în Vărsător. Daniela Simulescu vine cu noi previziuni: Vom fi înfometați de cunoștințe și deschiși către idei noi și originale

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, spune ce va aduce Mercur în Vărsător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel