Voropchievici, HOROSCOP 2021. ZODIA care își întâlnește marea iubire în noul an
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru anul 2021.

Numerologic, 2021 este un an 5, iar 5 este la extrema între 1 și 9 și atunci trebuie să păstreze un echilibru. în 2021, echilibrul vine cu provocări, a spus Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3. „5 e cifra norocului, dar e un noroc schimbător.

„Trebuie să ne mulțumim cu ce avem, să fie economi. Moderație este cheia anului 2021. (...) Îmbunătățirea condițiilor de viață se va face cu eforturi foarte mari, pentru că avem datorii mari în spate”, a zis numerologul. 

Vor fi beneficii financiare după aportul fiecărei zodii, a subliniat acesta.

Ulterior, a spus câteva previziuni pentru toate zodiile, valabile pentru anul 2021:

Horoscop Berbec 2021

Berbecii trebuie să fie foarte atenți în luarea deciziilor și trebuie să analizeze bine o situație. Berbecii acționează rapid. În 2021, aveți oportunitatea de a face bani. Lărgirea cercului de prieteni poate aduce succes. Vor fi mulți Berbeci care vor căuta să-și schimbe locul de muncă. Sănătatea e bună pentru Berbeci în 2021.

Horoscop Taur 2021

Munca le va aduce bani, dar stresul le poate afecta sănătatea. Încercați să ieșiți în natură, pentru a vă încărca bateriile. Călătoriți și asta vă place extraordinar de mult, în 2021 ieșiți din tipar. Taurii au an bun pentru introspecție, pentru a cere ajutor la nevoie. E bine ca în acest an să vă spuneți deschis tot ce vă frământă. E anul în care puteți răbufni și răsufla ușurați. 

Horoscop Gemeni 2021

Petreceți cât mai mult timp cu familia și renunțați la relațiile toxice. Cei care sunt singuri găsesc dragostea în cercul de prieteni, iar cei căsătoriți au armonie, liniște și  pace. Gemenii devin mai carismatici și mai creativi. 

Horoscop Rac 2021

În 2021, trebuie să prindă toate oportunitățile! Anul viitor trebuie să-și întărească relația sentimentală. Familia e prioritară. Talentele vă pot aduce bani în plus.  

Horoscop Leu 2021

La locul de muncă, Leii sunt apreciați și e bine să economisiți bani. Din ianuarie, sănătatea cere atenție pentru Lei. Fiți atenți la cei dușmănoși. Vă pot strica reputația.

Horoscop Fecioară 2021

Învațați să vedeți dacă un om profitor vă e benefic. Sănătatea e bună dacă petreceți mai mult timp în natură. Faceți-vă noi prieteni, pentru că anul aduce mult noroc în viața socială.

Horoscop Balanță 2021

Tentația de a cheltui fără măsură este foarte mare. În 2021, nu mai faceți poftele tuturor că sunt tentații multe de a cheltui inutil.  

Horoscop Scorpion 2021

Creativitatea vă va ajuta în carieră. Nu folosiți toți banii în investiție. Achitați-vă datoriile! Sănătatea mentală trebuie să fie protejată, dar și sănătatea fizică. Odihnă mai multă la anul. În 2021, vi se vor întâmpla multe lucruri interesante.

Horoscop Săgetător 2021

Renunțați la obiceiurile proaste, fiți moderați! Anul 2021 aduce tentații amoroase, noroc la bani, carieră și în viața socială.  

Horoscop Capricorn 2021

Viața de familie va fi provocatoare, atât timp cât Mercur e retrograd. Apelați la compromisuri și vă va face bine. Aveți suișuri și coborâșuri în 2021, e una caldă și una rece. Fiind norocoși, anul va trece în folosul vostru. Sănătatea este bună, dacă păstrați un echilibru în alimentație și în tot ceea ce înseamnă tentații.

Horoscop Vărsător 2021

Pot fi schimbări la locul de muncă. Banii nu-i cheltuiți pe nimicuri în 2021! Nu ignorați niciun semn al corpului în special în perioada aprilie-septembrie pe latura de sănătate. Vărsătorii au carismă în 2021. 

Horoscop Pești 2021

Pentru cei necăsătoriți este an bun. Nu vă folosiți banii în mod necugetat. Nu e an de cumpărat mașină! Chiar dacă sursa de venit e permanentă, e bine să cheltuiți moderat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel