Vom avea lista lui Ion Iliescu! „A ținut un jurnal de lectură! Este una din surprizele acestui interviu!” susține Ionuț Vulpescu / VIDEO
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Prezent în emisiunea De Ce Citim, pentru a vorbi despre interviul pe care l-a realizat cu fostul președinte Ion Iliescu, deputatul Ionuț Vulpescu a destăinuit că Ion Iliescu a ținut un jurnal de lectură și că se gândește să îl facă public. Vom avea lista lui Ion Iliescu.

„În curând se va construi partea a doua a acestui interviu. Președintele Iliescu a ținut inclusiv un jurnal de lectură. Pentru că suntem la emisiunea De Ce Citim. Ion Iliescu citea. Nu doar că a condus o editură tehnică. A avut relații extraordinare în lumea culturală, cu marii noștri actori, cu marii noștri scriitori, inclusiv cu profesorul Manolescu a avut o relație veche, de mai bine de 60 de ani.

Eu sper ca într-o zi, în premieră la Avangarda, o să dau fragmente din jurnalul de lectură a lui Ion Iliescu și cred că este foarte interesant să vedem ce citea președintele de mai târziu, Ion Iliescu, în anii 80. Aceasta este una din surprizele continuării din acest interviu. Sigur, interviul s-a construit în timp, vorbim de săptămâni, de luni, din momentul în care am deschis acest podcast. Este mărturia dialogului nostru constant din ultimii 20-25 de ani, de când sunt consilier al domniei sale.” a destăinuit fostul ministru al culturii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel