Volei masculin România. Rezultat meci din preliminariile Campionatului European 2019
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
volei
volei
Reprezentativa masculină de volei a României a fost învinsă de echipa Danemarcei, cu scorul de 3-1 (22-25, 25-15, 25-21, 25-19), miercuri seara, la Slagelse, în ultimul său meci din Grupa A a preliminariilor Campionatului European din 2019.

Tricolorii, care erau deja calificaţi la turneul final, s-au înclinat în acest ultim meci fără miză după o oră şi 35 de minute. România a început bine meciul şi şi-a adjudecat primul set cu 25-22, după ce a fost condusă o singură dată. Danemarca a controlat următoarele două seturi, iar în al patrulea a dominat finalul, după o primă jumătate bună a tricolorilor. Rareş Bălean, cu 13 puncte, a fost cel mai bun jucător al echipei antrenate de Dănuţ Pascu. De la danezi s-au remarcat Peter Trolle Bonnesen, 16 puncte, Oskar Kjerstein Madsen, 14 puncte, şi Nicolai Hovmann Overgaard, 13 puncte. Meciul s-a desfăşurat în faţa a circa 2.000 de spectatori şi a fost arbitrat de germanul Lutz Steinmetz şi de scoţianul David Cormie. Selecţionata masculină de volei a României era deja calificată din august la Campionatul European, după o pauză de 23 de ani. România a ocupat primul loc în clasamentul final, cu 3 victorii şi o înfrângere (7 puncte), urmată de Finlanda, 2-2 (7 p), şi Danemarca, 1-3 (4 p).

Când va avea loc turneul final

Turneul final va fi găzduit în perioada 12-29 septembrie 2019 de Belgia, Franţa, Olanda şi Slovenia. Miercuri seara a obţinut calificarea la Campionatul European 2019 şi echipa feminină a României, graţie victoriei cu 3-2 în faţa Bosniei-Herţegovina, în deplasare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel