Voiculescu s-a rățoit la jurnaliști. Întrebarea care l-a scos din minți
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 13 apr, 16:40
WhatsApp
Ministrul Săntății, Vlad Voiculescu, a susținut o conferință de presă la o zi de la tragedia de la „Victor Babeș”, la ora 16:00.

„Domnule ministru, aș vrea vă rog dacă se poate chiar să ne spuneți programul dumneavoastră de astăzi”, a cerut un jurnalist invitat la conferință. Răspunsul ministrului a fost: „Iertați-mă, deja întrecem o limită a decenței”. La câteva minute, Vlad Voiculescu a părăsit conferința de presă.

Și secretarul de stat Althamer a urmat aceeași atitudine

Jurnaliștii au cerut detalii și despre persoana care reprezenta firma care oferea oxigen, iar secretarul de stat Monica Althamer a transmis: „Aș vrea să așteptăm ca ancheta poliției să ia final. Vorbim despre un om, inclusiv domnul care reprezenta acea firmă este o persoană, cu sentimente, era acolo. Haideți să așteptăm să stabilească poliția dacă are sau nu vreo vină. Omul venise, chemat pentru o eroare afișat de aparatură. S-a întâmplat să fie acolo în momentul incidentului, nu are pregătire medicală. (...) Nu-mi imaginez ce simte, l-am văzut ieri, era acolo. Nu era într-o stare extraordinară”.

„Ați întrebat dumneavoastră (n.r., jurnaliștii) repetitiv de ce nu s-a comunicat aseară. V-am răspuns mai devreme. Este o tragedie, trei familii și-au pierdut rude, iar alte cinci trec printr-o dramă”, a adăugat ea. 

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro