Vlad Voiculescu vrea să controleze toate spitalele din București. Presiuni pe Nicușor Dan pentru Horia Tomescu. Amenință că blochează Capitala ca-n Iași - surse Antena 3
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Guvernul României
Sursa foto: Facebook Guvernul României
Vlad Voiculescu ar face presiuni la primarul Capitalei, prin intermediul viceprimarului. Scopul ar fi ca Horia Tomescu să primească drept de semnătură pe deciziile care ţin de ASSMB.

Potrivit unor surse Antena 3, Vlad Voiculescu ar dori să controleze spitalele care sunt în subordinea Primăriei Capitalei. Este vorba despre 19 unităţi sanitare. În acest fel, potrivit surselor, a încerca să ajungă să schimbe managerii acestor spitale, măcar în cazul unora.

Horia Tomescu este viceprimarul USR, practic mâna dreaptă a lui Vlad Voiculescu care este preşedintele USR PLUS Bucureşti. 

Horia Tomescu, potrivit surselor, ameninţă că USR nu va vota bugetul Capitalei dacă nu va avea drept de semnătură pe toate atribuțiile şi toate proiectele din subordinea administraţiei spitalelor din Capitală. În momentul de faţă, acesta coordonează aceste proiecte, dar nu are drept de semnătură. În momentul în care îl va primi, ar putea să schimbe şi managerii spitalelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel