Voiculescu, făcut PRAF de Boc. Chirieac: ”EȘEC catastrofal!”. Cum se va sfârși lupta PNL - USR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat după ce Emil Boc l-a făcut praf în direct pe ministrul Vlad Voiculescu.

"Foarte multe acțiuni împotriva COVID-19- dotare de spitale, materiale dezinfectante, măști, costume speciale- au fost luate de autoritățile locale, în speranța că Guvernul Orban le va da banii înapoi, lucru care nu s-a mai întâmplat, după știința mea.

Ați avut un om perfect rațional și logic, bun cunoscător al administrației, primarul Emil Boc și în partea cealaltă ați văzut un tânăr ministru care, mă rog, știe alte lucruri, nu neapărat cu sănătatea, cu bugetul și alte lucruri. Nu e primul conflict și de altfel nu e primul conflict dintre USR și PNL, dar opinia mea e că el se va sfârși printr-o victorie clară a USR care va călări Guvernul până la momentul în care Dacian Cioloș va deveni premier.

Senzația mea e că Bruxelles-ul dorește acest partid, tocmai fiindcă în opinia lor nici PSD, nici PNL nu au făcut ce trebuia (...)

Știm bine că, iată, această campanie de vaccinare se conturează a fi un eșec catastrofal. Eu nu știu ce vor face! S-au vaccinat 100.000 în atâtea zile. Cred că stocul de vaccin pe care l-a primit România e de câteva ori mai mare decât numărul de vaccinați deci administrația din România nu poate organiza acest tip de vaccinare în masă", a declarat Bogdan Chirieac, în direct la România TV.

Vezi conflictul dintre Emil Boc și Vlad Voiculescu: Emil Boc l-a făcut PRAF în direct pe Vlad Voiculescu: "Nici la un extemporal la dirigenție nu faci asta. Suntem extrem de revoltați"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel