Vocea României, nou antrenor 14 iunie. Surpriza zilei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Așteptările au ajuns la final! Aflăm cine este noul antrenor la Vocea României care îl va înlocui pe Adi Despot.

Joi dimineață va fi anunțat noul antrenor la Vocea României. Pe Facebook, internauții își dau cu părerea și spun cine cred că va ocupa acest rol la Pro TV.

Printre variantele vehiculate se numără Alex Velea, Dan Bittman, Connect-R, Liviu Teodorescu sau Cornel Ilie. Rămâne de văzut cine va fi noul antrenor. Stați pe DC News pentru a afla numele celui care va veni la Vocea României în calitate de antrenor. Știrile Pro TV vor transmite informația joi dimineață.

Amintim că la Vocea României, premiul cel mare constă în suma de 100 000 euro, obținută prin sponsorul Telekom și un contract cu Universal Records. Până în momentul actual, au fost desemnați șapte câștigători: Ștefan Stan, Julie Mayaya, Mihai Chițu, Tiberiu Albu, Cristina Bălan, Teodora Buciu și Ana Munteanu.

Emisiunea are un juriu format din patru membri care analizează și aduc critici artistice constructive interpretărilor concurenților. Fiecare jurat pregătește o echipă de artiști și se află într-o competiție continuă cu ceilalți pentru a se asigura că învingătorul face parte din echipa sa și că, astfel, va deveni antrenorul câștigător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel