Vocea României: Gest fără precedent al unei concurente
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp

Cea de-a treia ediție a show-ului ”Vocea României” a adus, în fața celor patru antrenori, concurenți unul și unul – toți având un singur gând: să câștige marele premiu.

Printre participanții la ”Vocea României”, la audțiile pe nevăzute, s-a remarcat Jovana Milovanovic care nu a trecut neobservată. Tânăra în vârstă de 17 ani este jumătate româncă, jumătate sârboaică. Este frumoasă, împarte zâmbete tuturor și are o voce pe măsură, lucru observat și de unul dintre antrenori.

Jovana, înainte de a interpreta piesa aleasă, a spus că și-ar dori să fie în echipa lui Marius Moga pe care îl consideră un ”little Mozart”. Pe scena de la ”Vocea României”, fata a oferit un moment inedit. A fost prima concurentă care a stat cu spatele la juriu pe parcursul câtorva secunde, în timp ce cânta. Eleva în vârstă de 17 ani se poate considera norocoască. Marius Moga – cel pe care și l-a dorit drept antrenor – a apăsat pe buton, devenind astfel parte din echipa lui. ”Mă bucur că m-am întors. Bine ai venit în echipa mea”, i-a spus artistul după care a strâns-o în brațe, semn de felicitare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel