Vocea României, 2013: Cine este Mihai Chițu, câștigătorul trofeului
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Mihai Chițu  este  câştigătorul premiului de 100.000 de euro de la "Vocea României".  Mihai Chițu  este cel de-al treilea artist care câştigă show-ul "Vocea României", după Ştefan Stan şi Julie Mayaya.

În marea finală s-au luptat Sânziana Niculae, Adrian Nour, Marius Marin şi Mihai Chiţu. Elevii lui Marius Moga, Smiley, Loredana şi Horia Brenciu au cucerit scena şi s-au luptat să demonstreze publicului că merită titlul de "Vocea României".

Pentru a doua oară consecutiv, Horia Brenciu este antrenorul câștigătorului. La fel ca la ediția trecută, Brenciu a fost mai emoționat ca elevul său. Deși el trebuia să cânte alături de Mihai Chițu melodia "O sole mio", Brenciu a fost copleșit de emoție.

Mihai Chiţu spune că toată viaţa a fost autodidact și că, deși a început să cânte de la vârsta de cinci-șase ani, abia în timpul liceului și-a dat seama că este talentat, potrivit site-ului emisiunii Vocea României.

A făcut cursuri la Şcoala Populară de Artă timp de două luni, iar la vârsta de 22 de ani l-a cunoscut pe Răzvan Fodor şi a cântat cu acesta o dată la studioul formaţiei. Apoi a urmat o colaborare de trei ani cu trupa Înalta Societate,iar până în 2009 a luat o pauză.

În 2012 a început să colaboreze cu formaţia Direcţia 5, apoi a avut câteva spectacole private în Mamaia, după care a început să colaboreze cu cei de la 2zece Band.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel