Vlăduța Lupău și-a făcut curaj. Detaliul neștiut din viața artistei momentului
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 16 ian 2020, 23:41
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Vlăduța Lupău și-a făcut curaj și a vorbit despre un detaliu important din viața ei.

Vlăduța Lupău, artista care rupe Youtube-ul în două ori de câte ori lansează câte o melodie și una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară ale momentului, ascunde o poveste neașteptată.

Toată lumea îi ascultă melodiile, are numeroase evenimente și primește o mulțime de oferte, dar cu toate acestea, fanii artistei nu cunosc un detaliu important și anume, care este adevărata meserie a Vlăduței Lupău.

Deși preferă să fie discretă și să nu-și expună prea mult viața personală, Vlăduța Lupău are la bază o meserie inedită, iar acum și-a făcut curaj să vorbească deschis despre acest lucru și despre momentul în care și-a ales meseria.

Meseria Vlăduței Lupău. De ce a ales-o

„Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca", a declarat artista, într-un interviu pentru cluju.ro.

"A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar" a adăugat Vlăduța Lupău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?