Vladimir Putin, GLUMĂ tare la adresa lui Nicușor Dan. Moment AMUZANT la iUmor, s-a RÂS în hohote
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Nicușor Dan: Aceste companii municipale vor fi desființate
Nicușor Dan: Aceste companii municipale vor fi desființate
Vladimir Putin a fost personajul care a stârnit hotote de râs în platoul de la iUmor.

Prima ediție a sezonului 10 a emisiunii iUmor a adus numere explozive și extrem de amuzante pe scenă.

Una dintre surprize a fost chiar Vladimir Putin, interpretat de actorul Răzvan Oprea care a făcut un a roast incredibil la adresa unor politicieni, artiști și la adresa României. 

Numărul lui Putin a început cu glume la adresa juraților. Primul pe listă a fost Cheloo, despre care a spus că e cel mai ciudat om din emisiune. Despre Mihai Bendeac a spus că este cel mai cunoscut în Rusia ca fiind un actor desăvârșit, iar despre Delia a spus că este o mare cântăreață în România, dar doar în capul ei.

Vezi și: Bancul preferat al lui Ceaușescu. Mitică Dragomir: Se tăvălea pe jos! Tremurau toți, le era FRICĂ. Îmi făceau semne să tac!

Vladimir Putin, despre problemele Capitalei

"Am aterizat ieri la București. Am crezut că o să fiu primit cu foarte multă căldură. Aiurea! Primarul vostru a spus că nu poate să ofere mai mult de 19 grade (...) În fiecare an fac baie cu apă înghețată, din solidaritate cu bucureștenii", a spus Vladimir Putin, personajul interpretat de Răzvan Oprea.

Asta nu a fost tot, dar personajul Vladimir Putin a făcut mișto și de alegerile desfășurate în Rusia: "Din 6 în 6 ani ne prefacem că organizăm la noi acasă în Rusia. De ce nu organizați și voi aici alegeri să schimbăm juriul?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel