Vladimir Putin, decizie în premieră în ultimii 15 ani: Și-a luat liber de ziua sa de naștere
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a marcat, marți, o premieră în ultimii 15 ani: și-a luat liber de ziua sa de naștere.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a împlinit astăzi 62 de ani

Potrivit unui anunț anterior al purtătorului de cuvânt al liderului de la Kremlin, Dmitri Peskov, Vladimir Putin îşi sărbătorește ziua de naștere în taigaua siberiană, scrie antena3.com.

Fiind pentru prima dată când Vladimir Putin își ia liber de la muncă de ziua sa, agenția de presă sură Itar-Tass a realizat o galerie foto în care prezintă cum a marcat liderul de la Kremlin această dată în anii anteriori. 

Între timp, la Moscova, ziua de naştere a preşedintelui nu a fost trecută cu vederea, în cinstea evenimentului fiind deschisă expoziţia "12 fapte eroice ale lui Putin", în cadrul căreia sunt prezentate 12 tablouri, fiecare prezentând realizările lui Putin în stilul faptelor eroice ale lui Hercule.

Printre altel lucrări de artă, sunt prezentate tablourile "Sugrumarea Leului din Nemeea – lupta împotriva terorismului", "Capturarea căprioarei din Cerinia – Jocurile Olimpice de la Soci" şi "Îmblânzirea Taurului Cretan - Crimeea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel