Vladimir Găitan, mărturisire dureroasă: "Am pierdut șapte copii. Un necaz foarte mare"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Vladimir Găitan
Vladimir Găitan
Probabil, puțin sunt cei care știu că visul lui Vladimir Găitan, de a fi tată, i-a fost spulberat de șapte ori. Un adevăr dureros pe care actorul l-a mărturisit de curând.

"Mi-am dorit foarte mult copii. Când am hotărât să facem copii, am avut un necaz foarte mare. Soţia a avut probleme grave de sănătate. Şi-am pierdut şapte copii – şapte sarcini, în diverse etape, chiar şi copil născut. Am fost anchetat de Securitate cum nu doresc duşmanilor. Am trăit un coşmar. Iar când a apărut fiul meu, Alexandru, preţul a fost extraordinar: soţia mea nu s-a mişcat din pat. Mi-am dorit atât de mult copii încât n-am conceput să fiu un tată sever", a declarat actorul într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Fiica lui Vladimir Găitan are 33 de ani și a absolvit UNATC, urmându-și tatăl pe drumul actoriei, ajungând chiar să joace împreună.  Din căsnicia cu soţia sa unguroaică, Tünde, Vladimir Găitan mai are un fiu, Alexandru, care a ales, însă, o carieră în domeniul bancar în Anglia. Tot acesta este și cel care l-a făcut bunic. Tânărul are o fetiță cu o femeie de origine chinezo-thailandeză. 

Vezi și: Cosmin Seleși, momente cumplite: "Am luat-o la fugã. Nu am simțit nimic atunci"

Margherita, de urgență la spital, în timpul unei emisiuni: Am crezut că e răceală, dar de fapt...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel