Vladimir Găitan, mărturisire dureroasă: "Am pierdut șapte copii. Un necaz foarte mare"
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 07 feb 2019, 15:36
WhatsApp
Vladimir Găitan
Vladimir Găitan
Probabil, puțin sunt cei care știu că visul lui Vladimir Găitan, de a fi tată, i-a fost spulberat de șapte ori. Un adevăr dureros pe care actorul l-a mărturisit de curând.

"Mi-am dorit foarte mult copii. Când am hotărât să facem copii, am avut un necaz foarte mare. Soţia a avut probleme grave de sănătate. Şi-am pierdut şapte copii – şapte sarcini, în diverse etape, chiar şi copil născut. Am fost anchetat de Securitate cum nu doresc duşmanilor. Am trăit un coşmar. Iar când a apărut fiul meu, Alexandru, preţul a fost extraordinar: soţia mea nu s-a mişcat din pat. Mi-am dorit atât de mult copii încât n-am conceput să fiu un tată sever", a declarat actorul într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Fiica lui Vladimir Găitan are 33 de ani și a absolvit UNATC, urmându-și tatăl pe drumul actoriei, ajungând chiar să joace împreună.  Din căsnicia cu soţia sa unguroaică, Tünde, Vladimir Găitan mai are un fiu, Alexandru, care a ales, însă, o carieră în domeniul bancar în Anglia. Tot acesta este și cel care l-a făcut bunic. Tânărul are o fetiță cu o femeie de origine chinezo-thailandeză. 

Vezi și: Cosmin Seleși, momente cumplite: "Am luat-o la fugã. Nu am simțit nimic atunci"

Margherita, de urgență la spital, în timpul unei emisiuni: Am crezut că e răceală, dar de fapt...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?