Vladimir Găitan a murit. Sabina Iosub a aflat în direct: Aproape trei decenii a luptat cu boala
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sabina Iosub - foto Facebook
Sabina Iosub - foto Facebook
Sabina Iosub s-a declarat întristată de aflarea veștii că actorul Vladimir Găitan a trecut la cele veșnice.  

Conform ultimelor informații, actorul Vladimir Găitan a trecut la cele veșnice în această seară. Acesta suferea de un cancer limfatic de mai bine de 30 de ani.

Sabina Iosub a avut o reacție emoționantă la Antena 3: 

„Avea o suferință veche, un cancer cu care s-a luptat ani de zile, sunt mulți colegi care în aceste momente îi transmit un ultim gând, spun câteva lucruri cu privire la ceea ce a fost Vladimir Găitan pentru noi toți, un mare actor. Sunt atât de multe piesele, filmele în care l-ați putut vedea, încât nu am avea suficient timp să le enumerăm. Sunt date de ultimă oră cu privire la decesul lui Vladimir Găitan. Suferea de un cancer limfatic, s-a luptat mult cu această boală, le-a spus, în felul său, colegilor săi, că simte că se desparte de ei.

Aproape trei decenii a luptat cu această boală, care înțelegem că, în final, l-a înfrânt. Aceasta ar fi cauza decesului său. Avea 73 de ani și foarte multe filme, piese de teatru pe care le lasă în urmă, o moștenire uriașă. Rămâne alături de noi prin toată opera pe care a realizat-o de-a lungul vieții sale. E un moment dificil pentru tot ceea ce înseamnă cultura românească, pentru teatru film, mulți, prea mulți au plecat dintre noi în ultima perioadă. Prea mulți actori mari s-au stins, prea mulți profesori de teatru, prea mulți oameni care au creat, la rândul lor, alte generații de actori.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel