Vlad Voiculescu, picat în sondaje. Mădălina Hideg: Așteptări enorme, începe să intre în colaps
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Sociologul Mădălina Hideg a vorbit în cadrul emisiunii ”Ce se întâmplă”, de la DC News și DC News TV, despre o posibilă demitere a lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății. 

Mădălina Hideg, sociolog la Institutul Argument, al DCNews, a explicat sondajele recente despre modul în care cetățenii au încredere în politicieni, dar și impactul protestelor din ultimele zile.  

”Cred că o demitere la nivel înalt ar putea fi poate cea mai ușoară metodă de descărcare a acestei tensiuni din stradă. Încă nu putem spune dacă aceasta va fi soluția la care va recurge Guvernul sau guvernanții sau vor găsi o altă metodă de stingere a nemulțumirii publice. Cred că nemulțumirea față de Vlad Voiculescu nu este neapărat față de persoana Vlad Voiculescu cât față de ministrul Sănătății, un ministru față de care există așteptări enorme în contextul în care presiunea cea mai mare în acest moment este pe sistemul de sănătate care începe să intre în colaps și este din ce în ce mai evident”, a declarat Mădălina Hideg. 

2. -imagine fara descriere- (vlad-voiculescu--picat-iprc-ccprc-82n-sondaje--maprc-ccprc-86daprc-ccprc-86lina-hideg---asprc-ccprc-a6teptaprc-ccprc-86ri-enorme--iprc-ccprc-82ncepe-saprc-ccprc-86-intre-iprc-ccprc-82n-colaps_41496700.jpg)

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel