Vlad Stancu a luat medalia de argint la Otopeni (P)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Vlad Stancu
Vlad Stancu
În varsta de doar 16 ani, Vlad Stancu a reușit o performanță de zile mari - a luat medalia de argint la 400 m. Tânărul sportiv se poate lăuda cu un palmares de reușite. Europenele de juniori s-au desfășurat chiar la Otopeni. 

Ascensiunea înotului în România și noi campioni. Află Cine este Vlad Stancu

Înotul devine încet dar sigur unul dintre cele mai populare sporturi din România. De aceea, se poate vedea şi o creştere a evenimentelor pe înot active pe casele de pariuri româneşti cu, cote foarte bune. 

Pentru a ştii că pariați pe site-uri de încredere unde, siguranţa şi profesionalismul primează, alegeţi să preluaţi informaţia de la site-uri legale şi licenţiate, precum Sportlocal. Această creștere a evenimentelor pe înot a fost remarcată și în paginile de pariuri live unde, cotele sunt dinamice și pot fi schimbate la orice moment. 

Vlad Stancu face parte din tânăra generaţie de sportivi care a reușit să uimească România. Este supranumit “Rechinul de cursă lungă” şi asta datorită performanţelor pe care le-a făcut de-a lungul carierei sale, deşi are doar 16 ani. Programul lui este foarte strict, respectând un antrenament continuu și un program de nutritie special. A declarat ca unul dintre cele mai mari vise este sa ajunge sa joace la Jocurile Olimpice.

De aceea, a început antrenamentele şi este pregătit de noile provocări care îl aşteaptă la fiecare pas. Tânărul sportiv este gata pentru un antrenament mult mai dur care îl va duce la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024 dar şi pentru bacalaureatul pe care îl va susţine în acelaşi an. 

La activ, Vlad Stancu se poate lăuda cu un 4 medalii de aur şi încă două medalii de argint. Face partea din categoria sportiviilor-revelatie şi reuşeşte să se menţină în top. De-a lungul carierei sale de sportiv a reuşit să bată 25 de recorduri naţionale şi sigur că va continua să o facă în continuare.

O nouă medalie pentru campion. Argint la 400 m liber

Așa cum a fost remarcat ulterior, campionii români fac istorie iar înotul se bucură de tot mai mulți adepți și fani. Cum România are sportivi talentați, pariorii vor căuta de fiecare dată să îşi susţină înotul şi campionii şi, nu vor ezita să îşi pună cunoștințele şi intuiţia la bătaie cu bilete inspirate de cele mai bune case de pariuri unde, se afla şi Favbet, despre care puteţi citi mai multe detalii analizate de specialiști aici Sportlocal

Pe viitor, Vlad Stancu are şanse mari să ajungă unul dintre cei mai buni înotători pe care România i-a avut. Şi asta pentru că perseverență tânărului şi dorinţa de evoluţie precum şi simţul competiţiei este dovedit la fiecare competiţie de înot.  

Asta poate să fie văzut şi în ultima competiție la care a participat şi a câştigat medalia de argint la 400 de metrii liber la juniori, la Otopeni. Cursa de 400 de m a fost încheiată la timpul a 3:50,61, realizând egalitate perfectă cu un alt tânăr sportiv de performanţă, Krzysztof Chmielewski.

Vlad Stancu, legitimat la CSA Steaua va începe antrenamentele pentru viitoarele competiţii, fiind pregătit să îşi înfrângă competiţia. În această competiţie, se pare că aurul a plecat la Lorenzo Galossi, un adversar pe măsură. 

La Europenele de Juniori de la Otopeni, în acest moment, România a pus mâna pe 5 medalii de aur şi încă 4 de argint. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel