Data actualizării:
Data publicării:

David Popovici a strâns 34.000 de euro pentru susținerea a cinci frați muzicieni. Înotătorul și-a donat ziua de naștere

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Sport
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
David Popovici a strâns 34.000 de euro din cei 45.000 de care cei cinci frați muzicieni au nevoie pentru a-și cumpăra o casă. Dublul campiona mondial de înot și-a donat ziua de naștere pentru a susține alte talente.

Înotătorul David Popovici a reușit să stângă din donații aproximativ 75% din suma de 45.000 de euro, bani care vor fi folosiți de Fundația Hope and Homes for Children pentru achiziționarea unui apartament pentru cinci frați muzicieni, notează Agerpres, citând un comunicat de presă al fundației.

Aceste donații sunt făcute în contul zilei de naștere a lui David Popovici, care mâine va împlini 19 ani. De altfel, acest tip de strângere de fonduri este ceva folosit la nivel mondial, banii fiind direcționați spre diverse cauze nobile.

”În doar zece zile de la startul campaniei, David Popovici a reuşit să adune aproximativ 34.000 de euro din cei 45.000 de euro necesari cumpărării unui apartament pentru cinci fraţi performanţi, dar extrem de vulnerabili.

Până acum, 1.500 de donaţii şi tot atâţia oameni de Bine au făcut ca visul lui David să prindă contur şi să avem încredere că putem spune, cu toată inima, #SuntAici, atunci când privim spre copii performanţi, dar marcaţi de fragilitate şi greu.

Pentru a împlini visul celor cinci fraţi, David are nevoie de voi, pentru încă 11.000 de euro. Descoperă povestea fraţilor şi donează şi tu: hhc.galantom.ro/p/david", se menţionează în comunicatul citat.

Se pot face donații până la finalul lunii septembrie

Campania se încheie în 30 septembrie, însă David Popovici își dorește să atingă această ”bornă” chiar de ziua sa.

”Sunt tare bucuros pentru sprijinul pe care l-am primit din partea oamenilor, în perioada asta! Dacă în 10 zile am reuşit, împreună, să strângem peste 34.000 de euro - şi aş vrea să mulţumesc fiecărui donator - am încredere că suntem şi mai mulţi, iar puterea noastră este şi mai mare, pentru a ajunge la întreaga sumă de care este nevoie.

Îmi doresc din tot sufletul să adunăm împreună banii necesari, iar mâine, de ziua mea, să îi pot strânge în braţe pe Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor şi să le spun: Am reuşit!”, a precizat dublul campion mondial.

”Peste 100 de diplome, cinci tineri muzicieni, fiecare cu nevoile lui pentru a excela în ceea ce îi place și e talentat - și doar 2 mâini”, se arată în prezentarea de pe site-ul Fundației Hope and Homes for Children.

Citește și: David Popovici, mesaj pentru tineri la revenirea în ţară. "Nu există magie, doar muncă!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel