Vlad Pascu le-a cerut scuze părinților tinerilor uciși și a încercat să-i impresioneze judecătorii. Le-a zis că e bolnav la rinichi
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Vlad Pascu s-a prezentat astăzi la proces în fața noului complet de judecată.

Vlad Pascu, tânărul care, drogat fiind, a ucis în vara anului, în stațiunea 2 Mai, trecut doi studenți la Geografie, în timp ce se deplasa cu mașina către Constanța, s-a prezentat astăzi la proces, unde le-a cerut scuze părinților victimelor sale, potrivit Antena 3 CNN.

Mai mult, tânărul a încercat să-i impresioneze pe judecători, spunându-le acestora că are probleme de sănătate, mai exact la un rinichi. El a solicitat ca arestul preventiv să fie schimbat în arest la domiciliu.

Privitor la noaptea fatidică în care i-a ucis pe Robert și pe Sebi, Vlad Pascu a mărturisit că nu se aștepta să fie pietoni pe stradă la acea oră. El a precizat că nu a mai găsit cazare în Vama Veche și a decis să meargă spre Constanța pentru a se odihni.

CITEȘTE ȘI         -        Tatăl lui Sebi a încercat să îl privească în ochi pe Vlad Pascu. ”N-am putut, a stat doar cu capul în jos”

După ce judecătoarea Ancuța Popoviciu a fost schimbată, procesul în care e judecat Vlad Pascu a fost preluat de către Claudia Carmen Berevoescu, președinta Judecătoriei Mangalia. Ea are grad profesional de magistrat de Curte de Apel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel