VIZE SUA. Ambasadorul Maior, anunț
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
România îndeplineşte criteriile tehnice şi de securitate legate de programul Visa Waiver şi merită să fie parte a acestui program, fiind şi partener şi aliat de încredere al Statelor Unite, a declarat ambasadorul României la Washington, George Cristian Maior. 

Declarațiile au fost făcute miercuri, la evenimentul 'Romanian Social', organizat de Romanians of DC, cea mai activă organizaţie a comunităţii româneşti din zona Washington, condusă de Bogdan Banu. Cu acest prilej, diplomatul a mulţumit comunităţii pentru sprijinul acordat ambasadei în eforturile de aderare a României la acest program, informează Ambasada României la Washington, joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ambasadorul George Cristian Maior a fost invitat special la evenimentul organizat de Romanians of DC, care i-a acordat o diplomă de apreciere, în semn de recunoaştere pentru 'munca sa remarcabilă şi continuă în calitate de ambasador şi pentru eforturile notabile de dezvoltare a Parteneriatului Strategic dintre Statele Unite şi România'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel