Viviana Sposub nu i-ar putea ierta multe lucruri lui George Burcea: Mai întâi de toate, îmi ofer mie iubire şi respect
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Viviana Sposub
Sursa foto: Facebook Viviana Sposub
Viviana Sposub a vorbit despre relația sa cu George Burcea și a recunoscut că are o listă lungă plină cu lucruri pe care nu i le-ar putea ierta.

"Cred că pandemia a fost un lucru benefic pentru relaţia noastră. Am avut mai mult timp la dispoziţie pentru a ne cunoaşte, pentru a petrece timp împreună. Viaţa mea s-a schimbat total de când l-am cunoscut pe George şi sunt nerăbdătoare să văd cum va evolua relaţia noastră", a spus Viviana Sposub pentru click.ro.

"Întâi de toate, îmi ofer mie iubire şi respect"

 

"Am o listă lungă de lucruri pe care nu le-aş ierta într-o relaţie. De ce? Pentru că mai întâi de toate îmi ofer mie iubire şi respect. Eu şi George discutăm deschis despre orice lucru ne deranjează şi avem grijă de sentimentele noastre unul faţă de celălalt", a mai spus ea.

"Îmi doresc foarte mult o familie şi cu siguranţă se va întâmpla la momentul potrivit. Mă bucur de fiecare etapă a vieţii şi nu grăbesc nimic", a mărturisit Viviana Sposub. 

"Sunt într-o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental pentru că am lângă mine o persoană care mă susține în tot ceea ce fac și pe care, la rândul meu, o susțin la fiecare pas. Rezonez cu el la aproape toate capitolele și creștem relația de la lună la lună. Nici nu îmi vine să cred când au trecut 1 an și 7 luni!", spunea, de curând, vedeta, pentru ciao.ro.

"Ca orice relație, și a noastră a trecut printr-o serie de schimbări. Am evoluat mult în anul pe care l-am petrecut împreună. Consider că acum suntem mult mai sudați, mai maturi, mai conștienți de valoarea conexiunii dintre noi. Rar întâlnești astfel de chimie între doi oameni și de aceea lucrăm zi de zi pentru a păstra relația noastră la nivelul pe care noi ni-l dorim și pentru a ne pregăti de următoarele etape ale unei relații sănătoase", mai spunea Viviana Sposub, la finalul lui 2021, pentru viva.ro.

"Recunosc! Eu mă aprind cel mai repede, sunt moldoveancă. Dar ce credeți? Și el este! Dacă ne ciondănim puțin, eu sunt prima care face pasul spre el. Mi-e drag de mor și nu pot să stau supărată când îl văd. Motivele, într-adevăr, sunt de multe ori puerile și tocmai de aceea le și uităm repede", spunea ea atunci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel