Visul unei octogenare cu Luka Modric, viral pe TikTok, va deveni realitate: O minunăţie de băiat / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Visul unei octogenare cu Luka Modric, viral pe TikTok, va deveni realitate: O minunăţie de băiat / Captură Video  CyLTV Noticias Twitter
Visul unei octogenare cu Luka Modric, viral pe TikTok, va deveni realitate: O minunăţie de băiat / Captură Video CyLTV Noticias Twitter
Mijlocaşul croat Luka Modric, jucătorul echipei de fotbal Real Madrid, va împlini visul unei octogenare din Zamora viralizat prin intermediul reţelei de socializare TikTok.

Într-un filmuleţ postat pe TikTok vârstnica a spus că ceea ce îşi doreşte cel mai mult este să facă o fotografie cu jucătorul, scrie American Post.

Luka Modric a răspuns prin intermediul reţelelor de socializare la cererea unei femei de 80 de ani din Pajares de la Lampreana (Zamora), Elvira Turino Perez, în care a asigurat-o că îi va îndeplini visul.

Modric a asigurat că speră să o întâlnească în curând pe Elvira, iar în afară de a se fotografia cu ea, i-a promis şi un tricou al echipei Real Madrid.

VIDEO



Octogenara a indicat în videoclipul ei că "la 80 de ani cea mai mare dorinţă este să-l văd pe Modric al meu".

"Este cel mai bun de la Madrid, o minunăţie de băiat, de om, umil, bun şi abia aştept să fac o poză cu el", a spus vârstnica.

”Real Madrid are bani să-i cumpere și pe Mbappe, și pe Haaland”

'Real Madrid nu primește sponsorizări umflate sau alte subsidii, este un club care generează bani în mod legitim. 

Dar există cluburi finanțate de un stat - PSG plătește 500 de milioane de euro pentru salarii, deși a pierdut 400 de milioane din cauza Covid-19, iar din drepturile tv nu încasează mare lucru.

Din punct de vedere economic, ceea ce fac ei este imposibil. Iar când pierzi 400 de milioane de euro și refuzi ofertele pentru Mbappe depășește puterea mea de înțelegere! Ei vor să câștige Liga Campionilor, dar să piardă un miliard de dolari.

Real Madrid are bani să-i cumpere și pe Mbappe și pe Haaland. Au banii în cont, au încasat 200 de milioane de euro doar din vânzarea de jucători.  

UEFA greșește, sistemul nu e bun deloc. Sunt mai multe cluburi care discută despre asta, dar un memoriu către Ceferin și Infantino nu e suficient. Trebuie fapte. Eu nu cred nici în TAS, în justiția sportivă, am spus-o și în Comitetul Executiv UEFA. 

PSG și Manchester City au fost achitate deși fusese efectuată o anchetă UEFA”, a declarat zilele trecute Javier Tebas, șeful ligii spaniole.

Real Madrid a vrut să îl ia pe Mbappe, PSG a refuzat 

În această vară, Real Madrid a făcut o ofertă de 180 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe, dar PSG a refuzat să îl vândă pe superstarul francez. Astfel, madrilenii speră să îl ia gratis pe atacant, pentru că acesta este în ultimul an de contract cu vicecampioana Franţei. 

În ceea ce îl priveşte pe Haaland, atacantul de la Borussia Dortmund va avea vara viitoare o clauză de doar 75 de milioane de euro, dar Real Madrid va avea concurenţă acerbă. Manchester United, Manchester City şi Bayern Munchen ar vrea şi ele să îl transfere pe atacantul norvegian. 

Singurul transfer reuşit de Real Madrid în această vară este Eduardo Camavinga, venit de la Rennes. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel