”Visați că vă face Iohannis cadouri”/ ”La alegeri vă spulberăm”. Replici tari. Chirieac: Sub 30% nu discutăm. Rupe!
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto ilustrativ pixabay
foto ilustrativ pixabay
Urmează un an electoral extrem de încărcat și partidele joacă acum cu sondajele pe masă. Procentele sunt dintre cele mai neașteptate, iar perspectiva viitoarelor alegeri generează deja mișcări-test. Ce urmează? 

În mod sigur, pentru asta au și loc mutările politice, pentru ce urmează. Analistul politic Bogdan Chirieac și președintele GIP, Mugur Ciuvică, au făcut o analiză presărată cu umor și ironie despre viitoarele alegeri și procentele partidelor, în emisiunea ”Miercurea Neagră” din această săptămână. 

”Vrabia mălai visează! Tot stați acolo mici cum sunteți, din ce în ce mai chirciți la USR și tot visați la asta că vă face Iohannis cadouri. Nu vă face. Ne-a făcut nouă cadou când v-a dat afară de la guvernare. Dvs. nu vă face niciun cadou” i-a spus Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, lui Bogdan Chirieac, în nota de umor conform căreia analistul politic se identifică cu USR. 

”Domnule Ciuvică, emisiunile astea rămân, sunt zeci de mii, sute de mii de telespectatori. Când o să urcăm peste 20% (n.r. USR-ul), o să stau numai cu sondajul pe masă, să spun: ia uitați-vă, d-le Ciuvică” i-a replicat Bogdan Chirieac. 

”Lăsați sondajul că o să avem alegeri la anul. Uitați-vă la alegeri, nu la sondaj” a venit reacția lui Mugur Ciuvică. ”Păi la alegeri vă spulberăm” i-a spus Bogdan Chirieac. ”Oricum stați prost și-n sondaje și mai avem un an și un pic și vin primele alegeri, acolo ați luat 20 și ceva la sută la alegerile trecute (”22%, la egalitate cu PSD” i-a spus Bogdan Chirieac). Ei, acum o să luați între 5 și 10%” a insistat președintele GIP. 

Iată continuarea conversației: 

Bogdan Chirieac: ”N-auziți dom`ne că avem cap de listă, căpetenia noastră pe Vlad Vasilică Voiculescu? Ăsta rupe dom`le”

Mugur Ciuvică: ”O să luați mai spre 5% decât spre 10%, adică 6% așa...”

Bogdan Chirieac: ”Dom`ne, sub 30% nu discutăm!”

Mugur Ciuvică: ”Haideți, d-le Chirieac, să trecem la treburi serioase”

Bogdan Chirieac: ”Dom`ne, toți corporatiștii sunt cu noi”

Mugur Ciuvică: ”Nu mai sunt nici corporatiștii, lăsați-o că ați fost rușinea administrației”

Bogdan Chirieac: ”E adevărat, dar asta nu înseamnă că oamenii nu ne iubesc”

Mugur Ciuvică: ”Nu vă iubesc, n-au ce să iubească”

Bogdan Chirieac: ”Până și doamna Clotilde Armand, după dezastrul fără precedent din Sectorul 1, tot o să ia 15%, ce aveți?”

Mugur Ciuvică: ”Nu știu dacă o să ia sau nu 15%, dar ceva, ceva, o să ia. Și Nicușor la fel”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel