Data publicării:

Virgiliu Postolachi poate "exploda" după doi-trei ani la Lille, crede agentul jucătorului

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Tânărul Virgiliu Postolachi, 19 ani, poate "exploda" după doi-trei ani petrecuţi la echipa cu care a semnat în această vară, Lille OSC, a estimat agentul atacantului, Simon Festinesi, într-un interviu pentru Get French Football News.

Format de clubul Paris Saint-Germain, Postolachi, disputat de federaţiile de fotbal din Republica Moldova şi România, a semnat în iulie un contract până în 2023 cu Lille, vicecampioana Franţei.

"Lille a fost mereu vigilentă în ce priveşte jucătorii tineri şi talentaţi. Clubul l-a urmărit de luni de zile pe Virgiliu şi ştia că-l poate transfera, fiindcă PSG nu conta pe el ca să prindă prima echipă. Jucătorul ştia cine este şi că LOSC poate fi o bună etapă pentru a continua să progreseze. În următorii 2-3 ani, poate să câştige experienţă şi să explodeze în sfârşit", a spus Festinesi.

Postolachi, născut la Edineţ (Rep. Moldova) şi ajuns la vârsta de doi ani în Franţa, a primit cetăţenia română în toamna anului trecut. El juca din 2013 la academia clubului PSG, cu care a câştigat două titluri de campion al Franţei la nivel Under-17, în 2016 şi 2017. Postolachi, care a semnat în 2018 primul său contract profesionist, a evoluat pentru parizieni în UEFA Youth League, marcând două goluri în 6 partide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel