Viral: Reacția unei pisici când o șopârlă își lasă coada pe podea pentru a scăpa din ghearele ei/VIDEO
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură TikTok
captură TikTok
O pisică a rămas, la propriu, "stană de piatră" după ce prada i-a scăpat din gheare într-un mod cu totul inedit.

O pisică a devenit celebră peste noapte pe TikTok după ce stăpânii ei au distribuit un videoclip care s-a viralizat încă din primele ore. Reacția felinei a cucerit internetul, și asta pentru că animalul s-a arătat de-a dreptul confuz când reptila pe care o vâna a scăpat din ghearele ei după ce... s-a desprins cu tot trupul de coadă, așa cum fac în mod obișnuit șopârlele atunci când se simt în pericol.

In imagini se observă cum pisica încearcă să prindă o șopârlă. Cu toate acestea, într-un moment de panică, reptila își sacrifică coada pentru a scăpa din ghearele ei, lăsând animalul total debusolat pentru că, evident, nu a înțeles ce s-a întâmplat.

@_lemonadeee sorry Bruni???? HAHAHAHSHHAHA #catsoftiktok #fypシ ♬ Eh eh eh eh ehh ehhhhh ehhhhh - Ako si Mon

Clipul a adunat peste 63 de milioane de vizualizări și aproape 6 milioane de aprecieri, transformându-se într-unul dintre cele mai populare conținuturi virale de pe TikTok în ultima vreme. „Habar n-are ce s-a întâmplat”/ „Mă mir că nu s-a speriat atât de tare încât să fugă”/ „M-am amuzat copios!”/ „Ce față are! Nu-i vine să creadă”/ „Săraca pisică, cred că i-a stat inima-n loc” sunt doar câteva dintre sutele de comentarii postate la videoclip. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel