Viral: Reacția unei pisici când o șopârlă își lasă coada pe podea pentru a scăpa din ghearele ei/VIDEO
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură TikTok
captură TikTok
O pisică a rămas, la propriu, "stană de piatră" după ce prada i-a scăpat din gheare într-un mod cu totul inedit.

O pisică a devenit celebră peste noapte pe TikTok după ce stăpânii ei au distribuit un videoclip care s-a viralizat încă din primele ore. Reacția felinei a cucerit internetul, și asta pentru că animalul s-a arătat de-a dreptul confuz când reptila pe care o vâna a scăpat din ghearele ei după ce... s-a desprins cu tot trupul de coadă, așa cum fac în mod obișnuit șopârlele atunci când se simt în pericol.

In imagini se observă cum pisica încearcă să prindă o șopârlă. Cu toate acestea, într-un moment de panică, reptila își sacrifică coada pentru a scăpa din ghearele ei, lăsând animalul total debusolat pentru că, evident, nu a înțeles ce s-a întâmplat.

@_lemonadeee sorry Bruni???? HAHAHAHSHHAHA #catsoftiktok #fypシ ♬ Eh eh eh eh ehh ehhhhh ehhhhh - Ako si Mon

Clipul a adunat peste 63 de milioane de vizualizări și aproape 6 milioane de aprecieri, transformându-se într-unul dintre cele mai populare conținuturi virale de pe TikTok în ultima vreme. „Habar n-are ce s-a întâmplat”/ „Mă mir că nu s-a speriat atât de tare încât să fugă”/ „M-am amuzat copios!”/ „Ce față are! Nu-i vine să creadă”/ „Săraca pisică, cred că i-a stat inima-n loc” sunt doar câteva dintre sutele de comentarii postate la videoclip. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel