Viral: Bebeluș-fenomen, reîncarnarea lui Mozart? Încă mai poartă scutece, dar compune pe loc piese la pian / VIDEO
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Un bebeluș de un an și jumătate care încă nu a ieșit din scutece a uimit pe toată lumea cu talentul său muzical.

Se știe că Mozart a uimit lumea cu talentul său de compozitor la doar 5 ani. Franz Liszt susținea concerte pentru aristocrația europeană la vârsta de 9 ani. Yo-Yo Ma a cântat la violoncel pentru președintele John F. Kennedy la doar 7 ani. Geniile muzicale au fascinat lumea de-a lungul istoriei, mai ales dacă au fost descoperite la vârste fragede. Este și cazul lui Gavril, un bebeluș-fenomen care pare să compună piese încă de la un an și jumătate, fără măcar să știe ce face.

Mai mult decât ureche muzicală

O familie a împărtășit lumii câteva imagini cu bebelușul lor de nici doi ani care, în mod clar, are veleități înnăscute pe zona de muzică. Cel mic nu doar că-și plimbă degetele pe claviatură ca un adevărat profesionist și face acorduri fine chiar și cu mâna stângă, dar se pare că-i și place să compună și să vină cu improvizații.

Performanța lui Gavril Sherbenko la pian depășește cu mult simpla joacă pe clape. Cel mic reușește să facă acorduri reale și să coordoneze notele între ambele mâini, demonstrând o abilitate muzicală remarcabilă pentru vârsta lui.

La început, ar putea părea că bebelușul cântă notele la întâmplare, dar devine clar că totul se leagă și prinde ritm odată cu evoluția demonstrației la clape.

Un al moment senzațional, aici:

Este absolut incredibil cum bebelușul este capabil să reproducă după ureche solfegiul pe care îl cântă mai întâi sora lui.

Uimiți până peste măsură, cei mai mulți internauți au comentat într-un mod inedit la clipuri: "Pregătește-i smokingul!", "Hai că la 5 ani deja va fi prinț!", "În câțiva ani o să umple săli de spectacol", "S-a reîncarnat Mozart?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel