Viorica de la Clejani, prima reacție după internarea fiului său Fulgi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - Viorica și Ioniță de la Clejani
Facebook - Viorica și Ioniță de la Clejani
Familia Clejanilor se confruntă cu o situație delicată, fiul cel mic, Fulgi, fiind internat. 

Fulgi, fiul cel mic al Clejanilor, a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia. Mama sa a reacționat la valul de știri apărute pe această temă, postând un mesaj emoționant pe o rețea de socializare. 

„Fulgi e puiul meu indiferent de ceea ce se întâmplă! Și va rămâne puiul meu până voi închide ochii! Pentru mine fiul este cea mai prețioasă ființă de pe acest pământ. Celor răutăcioși le spun doar atât: Dumnezeu să vă ierte și să vă fie țărâna ușoară, că oricum sunteți vii”, a scris Viorica de la Clejani pe contul ei de Instagram.

Și-a amenințat tatăl

Totul s-a întâmplat după ce Fulgi a provocat un scandal într-un mall din Capitală, iar ulterior a apelat la ajutorul unor interlopi pentru a le da o "lecție" agenţilor de pază ai cazinoului din care a fost dat afară pentru intrase în timp ce filma cu telefonul. Apoi, Fulgi s-a retras la o cafenea, unde a continuat să se filmeze şi să ameninţe mai multe persoane publice. La un moment dat, acesta l-a ameninţat și pe tatăl său, Ioniţă de la Clejani.

Artistul nu a depus plângere împotriva fiului său. Poliţiştii l-au ridicat pe Fulgi de la domiciliul său, după ce Ioniță le-a cerut ajutorul. Potrivit unor surse citate de Antena 3, el ar fi fost agitat şi recalcitrant la adresa agenţilor. După audieri, ar fi fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia" din Bucureşti.

Comunicatul poliției

„În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el, cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității pentru stabilirea situației de fapt și de drept. Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel