Viorica de la Clejani, DIETĂ. Sucul natural care a ajutat-o să slăbească: Rupeam frigiderul în două
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Viorica de la Clejani
Foto: Instagram Viorica de la Clejani
Viorica de la Clejani a vorbit despre sucul care a ajutat-o să slăbească. 

Viorica de la Clejani a dezvăluit sucul minune care a ajutat-o să scape de kilogramele în plus.

Viorica de la Clejani este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Interpreta de muzică lăutărească a slăbit considerabil în ultima perioadă și mulți s-au întrebat cum a reușit să scape de kilogramele în plus. Pe lângă acest aspect, artista a mărturisit că începuse să nu se mai simtă bine. 

Din aceste două motive, Viorica a decis să facă o schimbare în viața ei, motiv pentru care a renunțat la alimentele nesănătoase și a început să bea un suc minune, care a ajutat-o să scape de kilogramele nedorite. Potrivit acesteia, sucul este unul format din câteva legume naturale, precum: mărul, țelina și morcovul.

“În ultima perioada nu m-am simțit prea bine și a trebuit să iau niște masuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit și eu de acea sfecla roșie, un mar, morcov, țelină. Și de nu am băut la suc din acesta. Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puțin alimentația din viață mea. Ioniță nu știa că eu coboram la ora 2 noaptea și rupeam frigiderul în două”, a declarat Viorica de la Clejani la o emisiune tv, potrivit SPECTACOLA.RO

Florin Piersic Jr, DIETA care-l ajută să slăbească UN KILOGRAM pe ZI

Florin Piersic Jr are mare grijă de modul în care arată, motiv pentru care ține o dietă proprie care îl ajută să slăbească până la 1 kilogram pe zi.

Actorul ține dieta de câte ori simte că a luat în greutate sau când e nevoit să slăbească pentru un rol. 

"Poți să mănânci orice până la ora 16, apoi nimic. Pot să slăbesc cam un kg pe zi, în cazul meu", a declarat  Florin Piersic Jr.

Andreea Esca, DIETĂ. Cum a slăbit 6 kilograme în timp record

"Da, am ținut dietă, am mers întâi la un nutriționist, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult. Eu nu pot să țin a la long același regim și mă plictisesc. Și după aceea am mers la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut. Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă. Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel.

De exemplu, nu mănânci mai multe feluri de proteine la o masă.  Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi. În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa.

Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o singură felie de pâine la masă, o felie, mă rog, mică, de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult. De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri", a declarat Andreea Esca pentru click.ro

"E important la vârsta asta să fie cumva în regulă și pentru corp, dar și pentru față, să arătăm bine"

"Chiar am vrut eu să slăbesc pentru că luasem vreo 5-6 kilograme în plus față de cât am eu de obicei și nu mă simțeam bine. Pe care le-am dat jos.

Acum am vreo 58 de kilograme și îmi propusesem să ajung la 57 jumate - 57 chiar, dar nu țin neapărat. La mine, de fapt, la toată lumea e important la vârsta asta să fie cumva în regulă și pentru corp, dar și pentru față, să arătăm bine.

Mai beam înainte sucuri de la detox, dar pur și simplu pentru că îmi plac, dar nu că am avut vreun program de detoxifiere. Nu mă pricep, nu știu cât de adevărate sunt chestiile astea cu detoxifieri, trebuie întrebată doamna Bilic, dar eu cred că corpul uman e foarte deștept și știe el singur, așa, să se detoxifice. Însă cred că e bine a mânca mai puțin", a mai spus ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel