Viorica Dăncilă, mesaj dur: Florin Cîţu, un RADICAL periculos
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă a afirmat că Florin Cîţu, actualul ministru de Finanţe, este un "radical periculos în Guvernul României". 

"Chemarea la judecata publică a adversarilor politici și acuzațiile de sabotare a economiei naționale sunt exemple clasice ale extremismului politic pe care nu credeam să le mai văd exprimate la vârf într-o Românie modernă, membră a Uniunii Europene.

Ministrul Florin Cîțu e un radical periculos în Guvernul României! E un om care face mult rău țării, dar care e tolerat cu bună știință de Ludovic Orban și PNL, fiindcă îl consideră util din punct de vedere politic.", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook. 

Replică privind OUG 114

"Pentru cetățeni (și NU pentru actualul ministru al Finanțelor, pe care ura și extremismul nu-l lasă să judece drept), reafirm că ordonanța 114 a avut nenumărate efecte pozitive asupra cetățenilor. Enumăr doar câteva: stoparea creșterii dobânzilor la creditele românilor, plafonarea tarifelor la gaze naturale și energie electrică pentru consumatorii casnici, creșterea pensiei minime de la 640 la 704 lei, creșterea anticipată a salariilor din educație sau stimularea unui comportament mai responsabil și transparent din partea administratorilor privați ai pilonului II al sistemului de pensii.

PNL ignoră responsabilitățile guvernării și nu se gândește la binele românilor. În lipsa rezultatelor economice promise, PNL oferă doar incompetență și comportament politic imatur. Sper doar că, în scurtul timp cât mai rămâne la guvernare, PNL să găsească și alte soluții decât apăsătoarea moștenire și răzbunările politice.

Mă așteptam ca, după ce au făcut ordine în ascensoarele din instituțiile publice, economia României să urce până la cer. Constat însă că PNL nu poate face nimic mai mult decât să se dea în spectacol. Totul pe banii românilor.", a mai scris Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel