Viorica Dăncilă, în Portugalia. Eveniment cheie pentru România
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă, aflată în vizită oficială în Portugalia, a afirmat, în contextul semnării unui memorandum între Institutul 'Horia Hulubei' şi Fundaţia Champalimaud, că extinderea parteneriatului româno-portughez privind cercetarea se bucură de tot sprijinul Guvernului. 

Potrivit unui comunicat al Guvernului, transmis joi, 7 iunie, Viorica Dăncilă a vizitat miercuri sediul Fundaţiei Champalimaud din Lisabona, unul dintre cele mai prestigioase centre de cercetare din Europa.

Executivul precizează că vizita a avut loc în contextul semnării memorandumului de înţelegere în domeniul cercetării ştiinţifice între Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară 'Horia Hulubei' din România şi Fundaţia Champalimaud.

Cu această ocazie, premierul Dăncilă a declarat că 'semnarea documentului de cooperare dintre cele două instituţii de renume contribuie la extinderea parteneriatului româno-portughez pe palierul activităţilor de cercetare şi inovare, care se bucură de tot sprijinul Guvernului României', se mai arată în comunicat.  

Vezi și: Revocare Kovesi. Motivare CCR. Urmează decizia lui Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel